Rätt skor och look för din blogg och Youtubekanal

Bloggar, Youtubekanaler och sociala medier är visuella. Även om du driver en blogg så kommer du att lägga ut bilder. Det är smart att skapa en look som verkligen fungerar för just din nisch och varumärke.

Hitta skorna

Det sägs att bland det första vi tittar på när vi ser en ny människa är faktiskt skorna. Våra skor säger oerhört mycket om oss. Därför är det smart att faktiskt satsa lite extra på skorna när du ska skapa din look. Du behöver inte ha samma skor året om, däremot är det klokt att hitta en stil på både skor och kläder som passar ditt varumärke. Oavsett om du driver en blogg, en webbshop, satsar på sociala medier eller Youtube, så är helhetsintrycket viktigt. Det som du vill sälja och förmedla måste vara i samklang med hur du klär dig. Ett bra ställe att börja på när du vill köpa snygga skor för dam är på NA-KD. Där hittar du allt från söta sommarskor till striktare skor som passar till kostym. Som kreatör på internet är det smart att kombinera en professionell stil med en personlig touche. Skapa en garderob som verkligen fungerar online. Gå in på NA-KD och köp skor för dam och passa samtidigt på att hitta nya favoriter i deras sköna klädsortiment. En bra början för att bygga upp en garderob som representerar dig och dina sajter.

Hitta stilen för bloggen

Det är smart att skapa ett varumärke kring din blogg och sociala medier, särskilt om du vill kunna tjäna pengar. Det bör finnas en röd tråd som går igenom din nisch, kläder, banners, loggan och typsnittet. Många framgångsrika bloggare och onlineföretagare tänker igenom kläder och färgsättning. Det ger ett mer professionellt intryck. Istället för att du blandar både klädstilar, typsnitt och nyanser, så väljer du ut en färgskala som passar vad du vill förmedla. Bloggar du om livsstil och inredning är det vanligt att ha mycket nude och pastell, medan försäkringar, energi och ekonomi ofta kombinerar vitt med orange, mörkblått eller grönt. När du har hittat dina färger är det smart att köpa både skor och kläder i de färgerna. Tänk också på att själva klädesplaggen bör representera vad du skriver om. Har du en blogg eller en Youtubekanal som handlar om DIY så kan du gärna vara färgglatt klädd i shorts och linne, medan en blogg som fokuserar på ekonomi kräver en annan stil.