4# anledningar att välja kontorshotell som internetföretagare

Det är roligt att driva företag online. Samtidigt kan det bli ensamt och du kan lätt fastna på olika saker när du arbetar hemifrån. För att verkligen lyckas med din blogg, webbshop eller ett annat onlineföretag är det smart att arbeta på ett kontorshotell. På heltid eller deltid. Du kommer arbeta mer effektivt och lättare kunna utveckla ditt företag.

Hitta ditt kontor i Stockholm

Det är mycket smartare att driva företag från ett kontor än hemifrån. Problemet för många är att det är dyrt att hitta ett bra kontor i Stockholm. Att hyra ett kontor i Stockholm är väldigt smart för att få företaget att växa. Det är lättare när du ska träffa kunder, samarbetspartners eller genomföra olika projekt. Lättaste sättet för att hitta kontor i Stockholm är genom att välja ett kontorshotell. På Helios kontorshotell kan du välja mellan att ha ett eget kontor eller dela office i en skön miljö med andra företagare. Gå in på Helio och hitta ditt kontor i Stockholm, som har sex olika lokaler i city som du kan välja mellan.

1# Du går till jobbet

Tanken på att jobba hemifrån kan låta väldigt skön, men det är inte så enkelt, roligt eller hälsosamt som det låter. Genom att gå till jobbet, åka till ditt företagshotell och arbeta där, kommer du lättare kunna göra skillnad mellan fritid och arbetsliv. Du slutar klockan 17. På riktigt. Positivt både för din hälsa och ditt sociala liv, särskilt om du har familj.

2# Du jobbar mer effektivt

Du åker till ditt kontor och sätter dig på stolen och arbetar. Det enda som finns att göra på ditt kontor är att jobba. Delar du kontor med andra sitter även de och arbetar. Ingen tvätt, ingen middag, ingen städning, hund eller barn så vill ha din uppmärksamhet. Du är på jobbet och kan fokusera helt och hållet. Eftersom du hyr din plats kommer du att vilja använda tiden väl. Resultatet blir att du kommer att jobba mycket mer effektivt.

3# Du hittar företagare att samarbeta med

Som företagare behöver du inte samarbeta med andra, men det underlättar. Särskilt om du är bloggare eller har något annat slags onlineföretag. Du behöver en fotograf för att ta fina bilder, förbättra marknadsföringsstrategin eller hitta någon att samarbeta med för att både du och den andra företagaren ska få fler kunder. Då är Helios kontorshotell den rätta platsen.

4# Professionella möten

Med kontor i Stockholm kommer du uppfattas så mycket mer professionell. Även om du hyr en stol kan du välja att för ett par timmar även hyra ett mötesrum. För att samtala med en klient, träffa nya samarbetspartner eller för att hålla i kreativa möten med teamet. Så mycket mer professionellt än att bjuda hem någon till dig och mötas av barnens skor och katthår.